Invitation fra HjF Egedal: foredrag “Hvad kan du selv bestemme?”

Hvad kan du selv bestemme?

Er du én af dem, der kunne få glæde af at kende til reglerne for arv og testamente, så kom og mød Hjerteforeningens chefjurist, Ann Marie Panduro og advokat Lone Brandenborg fra advokatfirmaet Kahlke i København.

Lone Brandenborg er advokat med speciale i familie- og arveret. Lone underviser og holder mange foredrag om arveret. Hun er TV2’s arveretsekspert i programmet “Når arven splitter os”. Lone er partner i advokatfirmaet Kahlke og beskæftiger sig dagligt bl.a. med arvesager og testamenter.

Ann Marie og Lone vil sammen give en letforståelig gennemgang af reglerne for arv og testamente. Der vil være rig mulighed for at få besvaret spørgsmål og blive klogere på, hvordan du bedst sikrer dig, at din arv fordeles, som du ønsker det. Er der spørgsmål til, hvordan Hjerteforeningen forvalter de arvemidler, som foreningen betænkes med, vil Ann Marie være i stand til at besvare disse.

Tilmelding nødvendig til Keld Svendsen på mobil 40343049 eller egedal@hjerteforeningen.dk

Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse
Datoer