Gåtur på Hjertestien om Søndersø

Gåture er en af de vigtigste og sundeste former for motion, så derfor genoptager vi gåturene på Hjertestien ved Søndersø.

Med start søndag den 15. september kl. 10:00

Alle der kan gå – hurtigt eller langsomt – med eller uden gangredskaber – er velkomne – også personer som ikke er medlem af Hjerteforeningen. Den eneste forudsætning er, at man kan sætte det ene ben foran det andet.

Tilslutningen før sommerferien var desværre meget beskeden; alligevel vil vi give gåturene en chance til  – her i eftersommeren. Foreløbig har vi afsat 4 gange – så må vi se, om der er basis for at forlænge.

Der vil hver gang være 2 turguider fra foreningen. Derfor er der mulighed for at gå hele vejen rundt om søen for de, der kan og vil, men der vil også være mulighed for at en kortere tur, for dem, der ikke er så godt gående. Det vigtigste er at komme i gang.

Find de gode travesko frem – tag dem på og kom med; vi går i Furesøs dejlige natur. Gåture er godt for både krop og sjæl.

Vi mødes på P-pladsen på Ballerupvej kl. 10:00. Her planlægger vi turen/turene i fællesskab med dagens deltager. Senest kl. 10:10 går vi fra P-pladsen.

Vi regner med at afslutte efter vi i 1½ time har trukket frisk luft i den smukke natur.

P-Pladsen på Ballerupvej ved stien ned til Søndersø
Datoer