Invitation Herlev-foredrag: Samspillet mellem hjertesvigt og type 2 diabetes

Onsdag den 30. oktober afholder Hjerteforeningen Furesø det årlige foredrag med spændende nyt indenfor forskningen omkring hjerte-kar-sygdomme. Det vil – som det plejer – foregå i det store auditorie på Herlev Hospital.

Overlæge og forskningslektor ved Gentofte-Herlev Hospitaler Morten Schou holder foredrag kl. 18:30 om det han forsker i – nemlig sammenhængen mellem hjertesvigt og diabetes.

Der vil være en pause ca. halvvejs, hvor Hjerteforeningen Furesø er vært ved en forfriskning.

Det koster 45 kr. at deltage

Tilmeld dig og køb billetTRYK HER

Programmet ligger nu fast og sendes ud til alle de medlemmer af Hjerteforeningen Furesø, der har oplyst deres mail-adresser.

Vil du være sikker på at deltage, så køb billet nu.

Det annonceres nu for medlemmer af Hjerteforeningen Furesø, men efter den 25. september vil invitationen blive sendt til vore søster-foreninger i nabokommunerne, Diabetesforeningen og annonceret i Furesø Avis og Frederiksborg Amts Avis.

Herlev Hospital, Det store auditorie
Borgmester Ib Juuls Vej 1