Endelig – Nu kommer Børnebørnenes Madværksted til Furesø

Skrevet lørdag d. 4. januar 2020

Glæd dig. Er du bedsteforælder til et barnebarn, der går i 4., 5. eller 6. klasse på en af Furesø Kommunes skoler, så kan du være heldig at blive inviteret med i BØRNEBØRNENES MADVÆRKSTED.

HOLD 1 mødes i februar & marts efter skoletid i skolekøkkenet på Syvstjerneskolen, Skovløbervangen 1, 3500 i Værløse.

Her mødes I med Amanda (underviser) og Rikke (koordinater)- 4 tirsdage, hver gang fra kl. 16:30 – 19:30

• Tirsdag den 4. februar 2020
  • Tirsdag den 18. februar 2020
  • Tirsdag den 3. marts 2020
  • Tirsdag 17. marts 2020

Hver gang I mødes, skal I lave superlækker mad sammen. I skal både lave morgenmad, madpakker, lækre eftermiddagssnacks og festmåltider. Og selvfølgelig slutter I hver gang af med at spise sammen.

Barnebarnet har lov til at invitere en sød nabo eller ven af familien med, hvis bedsteforældrene bor for langt væk.

For en bedsteforælder og et barnebarn (et par) koster det 240 kr. for at være med alle fire gange.

Tilmelding sker ved at sende en mail til Hjerteforeningen Furesø: HER – med barnets og bedsteforælderens navn samt tlf.nr. Oplysninger om betaling kommer efterfølgende på mail.

Når pengene er betalt får man en mail om, at parret nu har en plads på holdet.

Der er plads til 8 par på et hold. Er der flere, der vil være med end dem, der er plads til, så opretter vi en venteliste og undersøger mulighederne for at starte HOLD 2.